avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces notificare imobil - termene/proceduri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces notificare imobil - termene/proceduri?

Buna ziua,cer si eu un sfat :
Doresc sa-mi achizitionez locuinta in baza art.9 legea 112/95.
Niste cetateni au facut notificare prin 2003 asupra imobilului respectiv,care in 2009 luna septembrie a fost respinsa de primar deoarece acestia nu au putut face dovada calitatii de proprietar.De la primarie a-m obtinut acest document cu respingerea notificarii care nu a fost contestata pina in ziua de azi,dupa care a-m depus cererea de cumparare care a fost respinsa din urm.motive:
.....dipozitia primarului nu are specificata mentiunea : ramas definitiv.
......este necesara mentiunea privind radierea procesului de notificare din evidentele de carte funciara.
Va rog,daca aveti posibilitatea ajutati-ma cu un sfat,ce ar trebui sa fac in acest caz,care sunt termenele de atacare ale dipozitiei primarului,etc.
Va multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Incurcatura.... damian088 damian088 Buna ziua,cer si eu un sfat : Doresc sa-mi achizitionez locuinta in baza art.9 legea 112/95. Niste cetateni au facut notificare prin 2003 asupra imobilului ... (vezi toată discuția)
Stergerea unei notificari la pmb sau schimbrea solutiei unui proces moisedoru moisedoru Buna ziua. Sunt proprietarul unui apartament , intr-o casa nationalizata , cumparata in 1997 , prin legea 112 , acolo locuind din 1987. Am vrut sa vand acest ... (vezi toată discuția)
Proces comparare de titluri grigore iuliana grigore iuliana am achizitionat o locuinta in baza L 112 , am facut intabularea , am cerut relatii la Primarie , in care mi s-a raspuns ca nu exista notificare , iar in anul ... (vezi toată discuția)