Buna ziua,
Sunt si eu castigatorul unei excursii pentru recuperarea masinii la sediul SC Ilcor Auto SRL sector 6.
Dupa ce am ajuns si la politie, unde mi s-a intocmit un proces verbal cu ceva greseli, m-am hotarat sa contest p-v si sanctiunile primite.
Pe scurt, mi-a fost intocmit un p-v in care la locul faptei nu este mentionat orasul, sectorul, doar numele a doua strazi Brasov-Lunca Florilor, de mentionat ca prima se afla in sectorul 6 si a doua in sectorul 2 :O si nu se intersecteaza niciodata, deasemeni in p-v nu exista martor, nu este mentionat ca au fost folosite mijloace tehnice omologate si nici nu apare mentionata masura tehnico-administrativa de ridicare a autoturismului( conform p-v anexa 1d), iar data incheierii p-v este ulterioare datei ridicarii masinii.
Credeti ca am suficiente motive sa fac o plangare contraventionala cu sorti de izbanda?
Multumesc
Eu nu cunosc Bucurestiul, insa daca situatie este cea pe care ati descris-o aveti sanse bune sa castigati in cazul in care veti formula o plangere contraventionala. Bafta!