avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuire

De curand am terminat un proces pentru iesire din indiviziune pentru o suprafata de teren in intravilan,si sa dispusca in urma schitei intocmite de expert sa se formeze doua loturi de teren pentru care sunt mentionate suprafetele si dimensiunile unuia din loturi .Pot proceda la imprejmuirea suprafetei care mi se cuvine conform schitei pastrand dimensiunile celeilalte suprafete?
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 11:22, 26 Mai 2010
daca hotararea instantei este definitiva si irevocabila - da.
pentru imprejmuire, daca este gard cu fundatie, va trebuie Certificat de urbanism si Autorizatie de construire.
iar daca sunteti in "conflict" puteti apela la un Executor Judecatoresc pentru a pune in aplicare sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Granituire Dajani Dajani Salut, 1. Dupa iesirea din indiviziune (dispusa de instanta) a doua loturi de teren se poate face granituirea propietatii, chiar daca acest lucru nu a fost ... (vezi toată discuția)
Imprejmiure teren corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Am cumparat un teren de 2000 mp intr-o comuna din Calarasi. Terenul este intravilan arabil. Am vecini la N, E si V, iar la S strada. In memoriul ... (vezi toată discuția)