avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu vechime ptr.pensionare -CIM cu 1/2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu vechime ptr.pensionare -CIM cu 1/2

in cazul unui CIM cu 1/2 de norma care este perioada de ani pana la pensionare...adica de ex. 20 de ani vechime sau se dubleaza in functie de orele efectuate#-o
Cel mai recent răspuns: reliconsuela , utilizator 11:02, 20 Aprilie 2007
perioada efectiv lucrata se ia in calcul, dar afecteaza la stabilirea pensiei#-o
parerea mea;)
multumesc pt.raspuns Romy - cunosti m.m.despre noile modificari aduse Lg.asig.soc.( asta a fost in mai 2006):(, se pare ca acolo sunt cateva clarificari, - adica si perioada cu 1/2 de norma se considera perioada intreaga la stagiu de munca, iar stagiu de cotizare este luat dupa cat ai cotizat- cu alte cuvinte poti sa ai 1/2 de norma dar poti sa castigi 1000 ron -m.m. decat o persoana cu norma intreaga- si astfel cotizatia la fd.de pensii se calculeaza in raport cu castigul tau;)...daca crezi ca ai m.m.detalii astept raspuns :">
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2007
reliconsuela, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu fractiune de norma marimalutan marimalutan Buna! As dori sa stiu care ar fi dezavantajele pentru mine daca m-as angaja cu fractiune de norma de 2 ore pe zi cu un salariu de 1000 pe luna? Ma afecteaza ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca CATALENA CATALENA Hristos a inviat ! Va deranjez cu o mica intrebare :) Daca un salariat are incheiat un contract individual de munca pe perioada nedeterminata insa cu 2 ... (vezi toată discuția)
In ce fel ma afecteaza un c.i.m cu timp partial la iesirea la pensie Gheorghita iancu Gheorghita iancu Am c.i.m cu timp partial si fac 240 de ore pe luna ca agent paza in 10 ture de 24/48 cu salariu de 1450 lei dar in mina iau net 1000 de lei.ma afecteaza cu ... (vezi toată discuția)