avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termenul legal de raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termenul legal de raspuns

daca am depus o cerere inregistrata la primarie , in cat timp trebuie sa primesc raspuns ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:09, 28 Mai 2010
se poate executa... si e mai simplu decat credeti. :)
mata2 a scris:
Poate solicita daune , poate castiga si procesul , dar de incasat acele daune...mai la sfantu' asteapta.....e pierdere de timp! Cum ar fi sa executi silit Statul roman? se poate?

Bineinteles ca se poate, conform OG nr. 22/2002 astfel cum a fost modificata prin Legea nr. 110/2007.
Sunt, insa, destui executori judecatoresti care emit acte de executare silita numai in baza prevederilor art. 371 ind. 1 si urm. Cod procedura civila, dreptul comun in materie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie online adresata institutiilor publice(anaf,politie, etc) ContSters384238 ContSters384238 Ce reprezinta petitia online din punct de vedere legal? Ce obligatii au institutiile primitoare? Ce drepturi au petitionarii? Este vreo legatura intre o ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)