avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... intrarea in posesie a cartii de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

intrarea in posesie a cartii de identitate

ii pot face si scoate buletinul copilului meu daca are varsta de 13ani 10 luni sau trebuie sa astept pana cand implineste 14 ani?:D
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:48, 27 Mai 2010
Conform prevederilor legale,cartea de identitate se eliberaza la implibirea varstei de 14 ani,deci raspunsul este negativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat copil 13 ani bianca1972 bianca1972 Buna ziua,luna aceasta i-a expirat pasaportul copilului meu in varsta de 13 ani.Avand in vedere ca la anul implineste 14 ani si va trebui sa-si faca buletin as ... (vezi toată discuția)
Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin la 18 ani 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, De ce se schimba buletinul de identitate la varsta de 18 ani? Este posibil sa se emita buletinul la 14 ani si sa scrie pe el ca este valabil pana ... (vezi toată discuția)