avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pentru sotul supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pentru sotul supravietuitor

Buna ziua! Apelez la acest forum si la voi pt ca mi-ati fost de un mare ajutor pana acum la intrebarile mele...Am 21 ani si beneficiez de pensie de urmas de pe tata, mama are 52 de ani si este salariata, ar putea beneficia de pensie pt sotul supravietuitor? precizez ca tatal meu a decedat in 2005.
Cel mai recent răspuns: ContSters134600 , utilizator 09:53, 26 Mai 2010
Numai atunci cand mama dvs. atinge varsta legala de pensionare ! Si evident, sa nu aiba alte venituri ...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
ContSters134600, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - sotie supravietuitoare selon87 selon87 Va salut si va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat ! Succint, va expun situatia : Casatoria s a infaptuit in Februarie 2001- decesul sotului in ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil cu handicap dennys dennys Intrebare In cazul in care sotul este decedat ,iar sotia a beneficiat de pensia sotului de urmas, si aceasta a decedat in urma cu doi ani si a ramas un copil ... (vezi toată discuția)