avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura

am nevoie de o procura sa-l imputernicesc pe asociatul meu sa semneze actul constitutiv , se poate ? ce trebuie sa prezint la notar?
Cel mai recent răspuns: 1881115 , utilizator 14:36, 26 Mai 2010
In situatia in care dvs nu semnati actul constitutiv, este necesara o procura.
Probabil ca notarul va va solicita cartea de identitate si o copie a dovezii de rezervare a denumirii societatii comerciale, daca este o societate noua, sau un certificat constatator pentru o societate deja existenta.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv 1881115 1881115 Am nevoie de o procura ( o imputernicire) sa pot inainta actele pt infiintarea unei firme . Am inceput sa infiintez impreuna cu un prieten o firma.Asociati ... (vezi toată discuția)
Depunere capital social bianca27 bianca27 Buna ziua, Ce acte sunt necesare pentru depunerea, la banca, a capitalului social? Multumesc! (vezi toată discuția)