avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs penal

de obicei la recursul la tribunal se mentine aceeasi solutie data de judecatorie????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 27 Mai 2010
DEPINDE TOCMAI DE ACEEA ESTE SI UN RECURS DECIZIA CARE URMEAZA CA URMARE A UNUI RECURS POATE FI ACEEASI CA CEA DE PE JUDECATORIE SAU POATE FI TOTAL DIFERITA ACEST LUCRU DIFERA DE LA CAZ LA CAZ
depinde de circumstantele exacte ale cauzei respective. Si in recurs pot surveni modificari semnificative!
daca partii vatamate nu i convin despagubirile ma poate actiona in instanta pe partea civila pt. a obtine mai multe daune??????? chiar daca voi obtine o hotarare definitiva in penal?

cum e legea ??
va multumesc
Da,partea civila,poate introduce recurs pe cuantumul despagubirilor civile,daca sunt motive legale si temeinice sau daca considera acest lucru,in raport de proatoriile administrate..
Instanta de recurs ,va analiza probatoriile administrate de instanta de fond si in functie de acestea va decide daca sentinta pe acest aspect(al laturii civile) este legala si temeinica
:offtopic:
@ zamfir _cristian, scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare. Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala cercetasa cercetasa ce sentinte s au dat in vatamare corporala cu CML 24 zile ingrijiri medicale in ce suma se pot obtine daune morale si materiale. (vezi toată discuția)
Curtea suprema cercetasa cercetasa o persoana care este parte vatamata cu CML 24 ZILE intr un proces penal ce cai de atac are pentru a castiga atat daune materiale cat si ... (vezi toată discuția)
Suspendare loviri si alte violente cercetasa cercetasa pentru loviri si alte violente pedeapsa de 3 luni cu suspendare si 3000 lei despagubiri morale si 300 lei despagubiri materiale poate fi considerata o ... (vezi toată discuția)