avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii la stat

firma mea are datorii la stat astfel- 10000 penalitati instituite, fara debite la bugetul asigurarilor sociale si 4000 la tva; in fiecare luna depu cat pot[1000-1500ron].pericol executare silita?
Cel mai recent răspuns: contabil20 , utilizator 15:12, 26 Mai 2010
Daca se observa ca intentionati sa va achitati datoriile, nu se va incepe executarea silita. Nici sumele nu sunt foarte mari.

Puteti merge la administratie sa discutati cu inspectorul care se ocupa de firma dumneavoastra. Ii explicati situatia si nu vor fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a averii personale a administratorului unui srl sammy44 sammy44 Datorita unor prejudicii create , s-au facut niste plangeri penale si s-au instituit niste sechestre asiguratorii . Pt. unele s-au dat ordonante de NUP , ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile catre bugetul de sanatate ale unei firme aflate in executare silita elenagabi elenagabi Buna ziua. Lucrez la o firma care nu a platit de ani buni dările catre stat. Intre acestea, nici cele catre bugetul asigurarilor de sanatate (inclusiv ... (vezi toată discuția)
Cum pot da statul roman in judecata onesimplecitizen onesimplecitizen Am o firma din 1993. Toate bune si frumoase pana in 2011 cand am plecat din tara. La acea data firma avea datorii la stat de 4000 RON si TVA de recuperat de ... (vezi toată discuția)