avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... gajul asupra
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

gajul asupra

IN CAZUL DE NEEXECUTARE CREDITORUL GAJIST, POATE FOLOSI MIJLOACELE SALE PROPRII PENTRU LUAREA IN POSESIE A BUNULUI AFECTAT GARANTIEI, ANUME CREANTA GAJATA.

Alte discuții în legătură

Fff urgent. executare irbo irbo buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea: eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)
Garantie reala mobiliara robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Tinand cont de noul cod civil si modificarile pe care acesta le-a adus, in cazul incheierii unui contract de garantie mobiliara (se garanteaza o ... (vezi toată discuția)
Executare ctr garantie reala mobiliara. cum procedez?? adela05 adela05 Am un contract de vanzare cumparare (in care eu sunt vanzatorul), in cadrul caruia cumparatorul nu mi-a platit suma integral. De asemenea, am un contract de ... (vezi toată discuția)