avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garantie reala mobiliara
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garantie reala mobiliara

Buna ziua. Tinand cont de noul cod civil si modificarile pe care acesta le-a adus, in cazul incheierii unui contract de garantie mobiliara (se garanteaza o obligatie de plata a unei societati debitoare cu o garantie reala mobiliara asupra unui stoc de marfuri) acesta mai trebuie sa contina acea mentiune prevazuta in Legea 99/1999, "ÎN CAZ DE NEEXECUTARE CREDITORUL POATE FOLOSI MIJLOACELE PROPRII PENTRU LUAREA ÎN POSESIE A BUNULUI AFECTAT GARANŢIEI"?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:58, 28 Noiembrie 2011
legea 99/1999 este abrogata prin art.230 lit.u din lg 71/2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ctr garantie reala mobiliara. cum procedez?? adela05 adela05 Am un contract de vanzare cumparare (in care eu sunt vanzatorul), in cadrul caruia cumparatorul nu mi-a platit suma integral. De asemenea, am un contract de ... (vezi toată discuția)
Consecinta rate neplatite BogdanMehes BogdanMehes Ce poate banca sa imi faca pana la urma daca nu le mai platesc datoria? Stiu ca ma adauga pe lista neagra a bancilor: asta inseamna ca nu mai pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Legea nr.99/1999 LOREDANITA LOREDANITA Ce inteles juridic are sintagma "in mod pasnic" in contextul Legii nr. 99/1999, titlul VI,capitolul II, art. 63? Multumesc! (vezi toată discuția)