avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar titularizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar titularizare

Buna ziua.Am si eu o intrebare si vreau sa ma lamuriti.Copia legalizata are termen de valabilitate?Sunt studenta anul II la o facultate in Bucuresti,eu locuind in jud. Bacau,iar pentru dosarul de titularizare mi se cere o copie legalizata a diplomei de BAC.Detin o copie legalizata a acestei diplome efectuata in data 16 mai 2009.Mai este aceasta legalizare valabila pentru a o depune la dosarul de titularizare?Va rog din suflet sa ma lamuriti. Va multumesc anticipat.Astept raspuns.:worthy:
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 16:05, 26 Mai 2010
Este valabila legalizarea. O diploma nu se modifica in timp.
Valabilitatea legalizarii unei copii, ca act juridic, nu este limitata in timp decat de valabilitatea actului a carei copie a fost legalizata. Daca acel act nu isi pierde valabilitatea, atunci nici copia legalizata nu si-o pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac pentru facultate. Cris95R777 Cris95R777 Buna ziua,as vrea si eu sa stiu ceva in legatura cu legalizarea diplomei de bac.Sunt studenta la o facultate,anul 2 si in vara as vrea sa dau examen de ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot scoate diploma de la facultatea in curs ca sa ma angajez? CammiD CammiD Sunt in anul 2 la facultate, am facut mai inainte o postliceala de asistenta medicala, iar acum as vrea sa depun actele ca asistenta in strainantate dar am ... (vezi toată discuția)