avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme disciplinare

Daca angajatul refuza sa-si indeplineasca sarcinile de serviciu conform fisei postului pe care a semnat-o la angajare, legea imi permite sa-i cer nota explicativa.
Ce fac in momentul in care angajatul refuza sa dea nota explicativa?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:22, 26 Mai 2010
1.Ceretare prealabila disciplinara.
2. Decizie de sanctionare.(se poate merge si pana la desfacerea CIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota explicativa / demisie stefan.i stefan.i Salut, Am urmatoarea problema. Lucrez la o firma 4 ani si ceva, de 1 an sunt pe postul actual si in acest an am strans 3-4 note explicative din diverse ... (vezi toată discuția)
Sancþiune disciplinarã diana soimu diana soimu Pentru un administrator de imobil cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru abateri disciplinare repetate, la cât timp după efectuarea ... (vezi toată discuția)
Este legal sa fac cerere de demisie in ccc? violeta_popescu violeta_popescu Buna ziua,am sa va spun problema pe care o am..in data de 08.06.2010 mi se termina ccc si trebuie sa ma intorc la munca.postul de pe care am plecat s-a ... (vezi toată discuția)