avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incepator in audit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incepator in audit

Am cateva intrebari referitoare la activitatea de audit :-/ .Daca ma poate ajuta cineva raman recunoscator.
1.Care sunt procedurile adecvate si implicatiile in opinia de audit, privind soldurile de deschidere, potrivit ISA 510 - Angajamente initiale - solduri de deschidere ?
2. Cheltuielile de constituire, in conditiile aplicarii Reglementarilor contabile conforme cu Directive a IV-a a CEE, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr.1752/2005 - definire; exemple; posibilitatea de imobilizare a acestora; restrictii la distribuirea profitului; prezentari de informatii in notele explicative, privind cheltuieli de constituire.
3. In ce conditii se considera ca o imobilizare indeplineste criteriul de identificare din definitia imobilizarilor necorporale din IAS 38 "Imobilizari necorporale". Comentati verificarea indeplinirii sau nu a conditiei de control in cazul beneficiilor economice viitoare legate de portofoliul de consumatori si relatiile cu acestia.
4.O situatie cand se utilizeaza metoda de evaluare la baza valorii actualizate conform cerintelor IFRS si in situatia respectiva ce baza de evaluare se utilizeaza conform prevederilor reglementarilor contabile conforme cu Directive a IV-a a CEE, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr.1752/2005.

Multumesc.
Marian
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 15:49, 21 Aprilie 2007
Eu zic sa incercati mai bine pe forumul de la www.conta.ro
Pe aici gasiti mai mult juristi...Si, nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine deja vorbiti pe limbi straine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectul de ordin pentru aprobarea reglementãrilor contabile conform cu directivele europene- abrogarea ordinului ministrului finanþelor publice nr. 1752/2005 Magda Staicu Magda Staicu Text preluat fara comentarii de pe site-ul mfinante: Pentru o bună înţelegere şi aplicare a directivelor europene, Ministerul Finanţelor Publice a ... (vezi toată discuția)
Repartizare dividende herculeroco herculeroco Buna ziua, am si eu doua intrebari. Am o societate comerciala si am avut ceva profit pe 2008, dar in 2007 am avut pierderi. Trebuie sa acoperim intai ... (vezi toată discuția)
Plan de conturi ramona2008 ramona2008 Am o rugaminte, daca poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un plan de conturi, ultimul plan de conturi aparut si normele metodologice de utilizare a ... (vezi toată discuția)