avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Bani in casa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Bani in casa

Am o firma in insolventa si am 33.000 lei in casa.
Acesti bani fizic nu exista in casa.

Ce pot sa fac ?

Atragerea raspunderii administratorului este pe rol, iar cei de la finante spun ca daca nu a prezint cu bani e caz penal.

Ce explicatie pot sa dau, pentru ca banii in realitate au fost folositi pentru deplasari (benzina, cazare etc.) care sa adunat incepand din 2007.

Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:53, 26 Mai 2010
Buna seara.
Prezentati acte justificative pentru toate aceste cheltuieli si totul e ok.
Acte nu mai pot sa introduc.
Notele explicative nu sunt de ajuns ?
Dar acte justificative aveti ?
Bonuri de benzina,chitante de cazare,etc ?
Daca le aveti ,nu vad pe ce motiv s-ar opune cineva sa le prezentati.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Din pacate explicatiile nu va sunt de nici un folos acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Diurna sau ore suplimentare vivi23ro vivi23ro buna ziua plata diurnei de deplasare inseamna ca sint acoperite toate orele peste program indiferent de numarul lor pe acea zi, sau exista un numar limitat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)