avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală A mai cazut o stea! Jean Constantin
Discuție deschisă în Cultură generală

A mai cazut o stea! Jean Constantin

A murit Jean Constantin! Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-l ierte !
Dumnezeu sa-l ierte!
:(
Putini au ramas cei din "vechea garda" ce ne umpleau sufletele de adevarata arta.
Marturisesc ca ma doare sufletul de fiecare data cand unul dintre ei..."se duce". Pleaca poate intr-o lume mai buna si ne lasa amintirile, dragi, superbe...ca o sampanie efervescenta. Asa l-am vazut intotdeauna pe Jean Constantin...spumos ca o sampanie de calitate.
Asa-i...a mai cazut o stea...iar eu ma-nclin...:bow:
Incet,incet,ni se stinge cate o stea,cerul se imbogateste de stele si viata noastra saraceste din punct de vedere uman si spiritual.
Dupa Ad.Pintea,Ov.Iuliu Moldovan,Ilarion Ciobanu,Florian Pitis,Gheorghe Dinica(intr-o ordine aleatorie) ne-a mai parasit un mare actor,viata devenindu-ne mai saraca si mai plina de un cotidian ,de cele mai multe ori urat si injositor.
De undeva de sus si Jean Constantin,ca si ceilalti enumerati ,dar si multi altii nenominalizati ,ne vegheaza cu nu zambet in coltul gurii sau cu o replica de duh din viata sau din creatia lor artistica atat de fecunda.
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihnesca in pace !

Alte discuții în legătură

Larry hagman n. 21 septembrie 1931 - d. 23 noiembrie 2012 Ana Muntianu Ana Muntianu Actorul principal din celebrul serial „Dallas“ Larry Hagman a murit, vineri, după o grea suferință, la vârsta de 81 de ani. A fost ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)
9/11 Ana Muntianu Ana Muntianu Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor ... (vezi toată discuția)