avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă 9/11
Discuție deschisă în Discuţia la modă

9/11

Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor teroriste (WTC, Madrid, Londra etc), inclusiv romanilor care si-au pierdut viata in aceste atentate.

Dumnezeu sa ii ierte!
Cel mai recent răspuns: Jandarmeria , utilizator 18:27, 15 Septembrie 2011
Subscriu acestui demers! Dumnezeu sa-i ierte pe acei oameni nevinovati !
Ma alatur si eu acestui omagiu!
Sa-i ierte d-zeu si Doamne ajuta sa nu treca si Romania prin asa ceva..
Cand s-a intamplat, abia venisem de la serviciu si dadusem drumul la televizor din obisnuinta, sa fie ceva, un zgomot de fond acolo, pana pregateam masa. De-abia fusese lovit primul turn.
Am crezut ca e un film si cum mie nu imi plac filmele cu incendii, naufragii, prabusiri de avioane etc. am schimbat canalul. Dupa inca 2 canale schimbate am realizat ca e real.

Nu pot descrie in cuvinte ce am simtit, dar senzatia pe care am avut-o cand am vazut si al doilea avion infingandu-se a fost de durere fizica.
Toate speculatiile care se fac pe marginea subiectului, ca americanii insisi ar fi planuit si realizat asta, ma dezgusta.

Iar ce vad acum cand ma gandesc la 11 septembrie e fotografia omului care s-a aruncat dintr-unul din turnuri.

Dumnezeu sa-i odihneasca...
VIDEO cu reactia lui Bush cand a aflat de atacurile teroriste din 9/11:

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Termitul este de vina pentru prabusirea wtc handsu handsu Profesorul danez Niels Harrit , doctor in chimie ,de la Universitatea din Coppenhaga,formand un team stiintific cu un specialist american su unu australian , ... (vezi toată discuția)
A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)
Timpul care trece nemilos... ContSters250994 ContSters250994 Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj.... Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme ... (vezi toată discuția)