avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Timpul care trece nemilos...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Timpul care trece nemilos...

Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj....
Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme un utilizator al acestui site, un om care a ajutat si a adus plus valoare forumului prin sfaturile sale, prin comentariile pertinente.
Maine se implineste o luna de cand George Alimanescu nu mai este printre noi, amintirea lui pentru cei care I au fost prieteni este vie, despartirea dureroasa ....
Desi contul este dezactivat va invit pe toti cei care I au fost prieteni, pe cei care la un moment dat I a ajutat cu sfaturile sale sa l aplaudati , scrierile lui sunt aici si inca ajuta oameni care au nevoie de ele...in locul unei lumanari aprinse spre a I lumina calea celesta sa l aplaudam pe ContSters103772. Un mic tribut adus celui care a facut parte din marea familie a avocatnet.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:00, 28 Iunie 2014
Din pacate, buni sau rai, destepti sau prosti, mai devreme sau mai tarziu toti ne ducem in acelasi loc. Important este modul cum isi aduc aminte cei ramasi de cei care s-au dus...
@Joha, aţi făcut un gest bun şi frumos prin deschiderea acestui topic. Fostul nostru coleg, trecut în lumea celor drepţi, încă nu ştiu de ce, merită să îi aducem un omagiu de câte ori este posibil. În mod ciudat , chiar astăzi m-am gândit la el şi am vrut să revăd pagina lui de pe fb, unde eram prieteni. Nu am mai făcut-o, ştiind că mă voi întrista iarăşi. Mă bucur însă că mai multe persoane de aici s-au gândit la el. Era o persoană discretă, cu mult bun simţ, bine pregătit profesional , şi avea gusturi muzicale speciale. Uneori posta pe fb. câte ceva, o imagine sau o melodie şi o comenta , într-un fel de monolog .
Cu siguranţă că nu îl vom uita şi că îl vom omagia deseori, rugându-ne totodată pentru sufletul lui . Să ai odihnă liniştită şi pace, George Alimănescu, iar îngerii să-ţi rămână aproape , toată eternitatea.
Un gest omenesc pentru un adevarat om,decent si aparte profesional pregatit-permanent interesat sa isi aduca aportul,sa isi dea concursul pentru lamurirea problemelor cu care se confruinta utilizatorii forumului
Dumnezeu sa il odihneasca !
Multumesc gargarita mea....

Parca nu-mi gasesc cuvintele incercand sa scriu despre George, cel pentru care aici am fost "mami", asa cum sunt pentru tine in continuare. I-am fost alaturi intr-un moment special din viata lui...mi-a impartasit cat de fericit este si cat de mult o iubeste pe Mihaela, cea pe care a ales-o sa-i fie sotie "pana cand moartea ii va desparti". Din pacate...pentru amandoi, dar si pentru noi cei care i-am fost prieteni, clipa despartirii a sosit mult prea curand. A plecat cu visele lui pe care nu le-a mai realizat, in urma lasand umbra tristetii. A trecut aceasta luna..nu a fost zi in care sa nu-mi aduc aminte de George. Il caut si pe FB...zambeste parca trist dintr-o fotografie. Ma gandesc ca este plecat intr-o lunga calatorie...Atat...

Un coleg deosebit, calitatile lui morale, buna cuviinta si respectul m-au facut sa-l indragesc din prima clipa. Ne-am ajutat reciproc, insa de foarte multe ori am apelat la George pentru diverse probleme juridice pe care mi le ridicau utilizatorii de aici. Nu m-a refuzat niciodata...imi spunea "daca nu are posibilitati il ajut eu, nu-i problema mami". Ma gandesc ca Dumneazeu l-a vrut asa de timpuriu langa el tocmai pentru bunatatea lui...Sunt convinsa ca mai trece pe aici...forumul ii era drag...ii spuneam noaptea sa mearga sa se odihneasca. Imi trimitea un buchetel de flori virtual, imi ura "noapte buna" si iesea.

Prietenul George Alimanescu este si va ramane in inima mea... As vrea sa ne readucem aminte despre el nu numai noi prietenii lui, ci si Dvs. cei carora va fost de un real ajutor cu raspunsurile la intrebarile postate aici.

Il putem aplauda, dar am sa va rog ca maine sau in oricare alta zi sa aprindeti o lumanare pentru sufletul lui ridicat la ceruri prea timpuriu....

Va multumesc.
Si mie mi-a fost foarte simpatic George Alimanescu, un om pe care l-am ,,simtit" ca este de treaba, un om deosebit...
Si profesional mi-a placut de el in mod deosebit deoarece raspunsurile sale erau la obiect si lamuritoare oridecate ori era posibil acest lucru pe forum.
Imi exprim insa si regretul ca, contul sau a fost sters.
Nu stiu daca el ar fi vrut asa ceva si cu siguranta ca era o amintire vie pentru toata lumea care nu a avut ocazia sa il cunoasca cand era on line.
Din pacate, stergerea contului sau si implicit a nominalizarii scrierilor sale este regretabila din punctul meu de vedere.
Ceea ce a scris ar fi trebuit sa ramana pentru posteritate si pentru cei care ar fi citit si care ar fi fost ajutorati sa stie cui sa ii multumeasca...

O dovada de lupta a sa impotriva a ceva ce a considerat nedrept o gasim la acest link:

[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Ramas bun, george alimanescu Alin Popescu Alin Popescu Este prima data cand deschid un astfel de topic pe Forumul Avocatnet.ro si mi-as dori sa fie si ultima data. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Testamentul profesorului pesamosca ContSters220718 ContSters220718 Mie personal mi se pare necesara aceasta secţie de chirurgie cardiovasculară, pentru a salva mii de copii născuţi anual cu malformaţii cardiovasculare. ... (vezi toată discuția)