avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Termitul este de vina pentru prabusirea WTC
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Termitul este de vina pentru prabusirea WTC

Profesorul danez Niels Harrit , doctor in chimie ,de la Universitatea din Coppenhaga,formand un team stiintific cu un specialist american su unu australian , in lucrarea redactata de ei , sustine ,catastrofa turnului WTC din 11 septembrie 2001 nu se datoreaza exclusiv "teroristilor arabi ,celor doua avioane , ci unui material numit termit. Informatii a se vedea You tube - Sprengstoff im Staub... Ce parere aveti dsespre aceasta sustinere ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:45, 15 Septembrie 2009
Sunt de acord ca poate fi o ipoteza plauzibila , dar atata timp cat nu poate fi testata efectiv pentru a se putea verifica fizic , nu este decat o ipoteza!
Certitudinea este ca o energie imensa de genul celei declansate prin explozia unei cantitati atat de mari de cherosen poate avea rezultate nebanuite! Drept dovada incidentele de la 11 septembrie!Si urmarile lor nefericite!:(
Informatiile furnizate de Niels Harrit se refera la un termit de tip nou , care este in mare parte un amestec a doua materiale: fier si aluminiu .In cazul in care aceste doua elemente se gasesc impreuna , la o incalzire de doar 300-400 de grade se realizeaza o reactie chimica, care elimina o mare cantitate de energie termica . Forma analizata ,prezenta la World Trade Center , consta in componente miniaturice , numit de Harrit ,pentru acest motiv , nanotermit . "Am ajuns la concluzia - declara Harrit - termitul gasit nu a intrat in reactie la producerea tamponarii avioanelor " In opinia sa cele doua avioane nu au fost suficiente pentru distrugerea produsa . In acest sens teoria oficiala a devenit o simpla teorie ipotetica . Oare cine a fot cel care a amplasat mai multe tone de materiale explosive,producatoare de energie termica mare in turnuri - intreaba Harrit .Chiar cine a putut fi ?
In afara celor vazute de intreaga lume, de intrarea avioanelor direct in turnuri, toate celelalte sun numai speculatii.
Faptul ca explozia a fopst "mai puternica", adica cum , fata de ce, cu ce comapam, ca sa ne dam cu parerea !!! Avem experienta mai multor asemenea evenimente ca sa comparam ? Nu avem.
Ca la ciocnirea a 2 avioane in aer nu s-a produs o asemenea explozie, cine stie ?
Au fost martori, s-a filmat, s-a masurat ? Nu.
In acele turnuri existau tot felul de instalatii electrice, de gaz, de stiu ce, care au putut sa creasca puterea exploziei . Orice bloc modern este o bomba prin tot ce are in el. Nu mai lipsea decat un soc puternic si blocul ar fi explodat. Dar cand socul este insotit de cateva tone de petrol , efectul este ceea ce am vazut .
Restul sunt speculatii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Adriantot, moderator
@adriantot
Impartasesc total opinia Dv. Speculatiile pe acest subiect au facut deliciul mass-media care avea nevoie si are nevoie de asemenea subiecte incitante. Altfel, din ce ar mai trai, pe cine ar mai interesa ca in oraselul Buffalo lucrurile sunt OK?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

9/11 Ana Muntianu Ana Muntianu Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura jordella jordella Buna ziua, Am preluat o asociatie intr-un bloc nou care are centrala comuna de bloc, folosita pentru prepararea apei calde si incalzirea apartamentelor. ... (vezi toată discuția)
Apa calda ultimul etaj _adi_ _adi_ As dori sa aflu parerile dumneavoastra despre posibilitatile tehnice de rezolvare a problemei apei calde la etajele superioare avand in vedere ca pentru a avea ... (vezi toată discuția)