avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă 9/11
Discuție deschisă în Discuţia la modă

9/11

Avand in vedere ca astazi se implinesc 10 ani de la atentatele teroriste da la WTC, doresc sa aduc un omagiu celor care au cazut victime tuturor atacurilor teroriste (WTC, Madrid, Londra etc), inclusiv romanilor care si-au pierdut viata in aceste atentate.

Dumnezeu sa ii ierte!
Cel mai recent răspuns: Jandarmeria , utilizator 18:27, 15 Septembrie 2011
In acea zi, furnizorul de cablu ne "ametise" programele TV. Incercam sa "fac ordine" si "butonam" telecomanda. Intamplator am ajuns pe CNN. Primul turn tocmai fusese lovit si ardea. Pentru ca nu prea stau bine la capitolul <<limba engleza>>, am crezut ca este un “simplu” incendiu (foarte mare intr-adevar). Asteptam sa vedem reactia autoritatilor. Am vazut un avion si ma gandeam daca este normal ca avioanele sa zboare atat de aproape de turnuri… Brusc, un incendiu puternic a izbucnit si in celalt turn. Avionul nu l-am mai vazut… Nu stiam ce se intampla… Intelegeam ceva de niste avioane… Nici prin cap nu imi trecea sa “mut” pe posturile romanesti. Cred ca eram socata… Apoi, crainicii de la CNN au spus ceva de Pentagon, de atacuri… De abia atunci am mutat pe PRO TV si … am inteles … dezastrul! Cand s-a prabusit primul turn… am inlemnit… acolo erau OAMENI! Ii vazusem cu cateva minute in urma la ferestre… La al doilea turn… am avut senzatia ca ma duc si eu in jos…

P.S.: nu am fost niciodata in America, iar turnurile le stiam doar de la televizor, dar faptul ca acolo au fost oameni care au murit nevinovati, chiar fara sa stie ce li se intampla, m-a afectat profund, o buna bucata de vreme.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Sa ne scoatem palariile cu respect pentru suferinta unei lumi , suferinta datorata actiunilor teroriste ale unor iresponsabili , sa cinstim cu evlavie momentul si eroismul supravietuitorilor acelor evenimente , sa ne gandim ca "somnul ratiunii naste monstri" , cum de altfel si somnul multor natiuni a zamislit monstri de-a lungul timpurilor, monstri ale caror fantasme mai bantuie o buna parte a lumii contemporane.
Sa ne gandim ca acele atacuri salbatice , au sporit procesul de antagonizare in America si in lume , sa ne gandim ce sa facem si ce sa intreprindem pentru ca lumea in care traim sa fie mai buna si mai dreapta , pentru a disparea amenintarile si impunerea fortei de dragul fortei , fundamentalismului religios de orice sorginte.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti !


Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termitul este de vina pentru prabusirea wtc handsu handsu Profesorul danez Niels Harrit , doctor in chimie ,de la Universitatea din Coppenhaga,formand un team stiintific cu un specialist american su unu australian , ... (vezi toată discuția)
A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)
Timpul care trece nemilos... ContSters250994 ContSters250994 Am stat mult in cumpana daca este potrivit sa scriu acest mesaj.... Apoi am gandit ca este singurul lucru care Il pot face pentru cel care a fost ceva vreme ... (vezi toată discuția)