avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Motive obiecte pt abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Motive obiecte pt abandon de familie

Daca sotia pleaca de acasa si locuieste, impreuna cu copilul minor, in casa mamei ei, se considera abandon de familie? In cazul divortului, cat se tine cont - in mod real - de motivele obiective care au facut-o sa plece de acasa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cashu , utilizator 22:42, 12 Iunie 2007
S-o fi intarcand ea in tara la expirare, da' pana atunci cui dam copilul? Sau il plimbam de colo-colo, dupa unde si cat lucreaza mama?
Si mai mult, cum face ea dovada ca, dupa expirarea contractului isi poate iintretine fetita? Daca nu are venituri in Rom?
Asta spun eu, chiar daca are contract afara, se poate demonta...

Cu privire la mesajul anterior, aveti nevoie de un avocat care sa puna accent pe avantaje si sa demonteze dezavantajele... Ca nu e tocmai k sa cresti un copil stand 6 oameni in 2 camere... Cantariti bine, depuneti cerere locuinta sociala...

Daca sotia pleaca de acasa si locuieste, impreuna cu copilul minor, in casa mamei ei, se considera abandon de familie? In cazul divortului, cat se tine cont - in mod real - de motivele obiective care au facut-o sa plece de acasa? Multumesc

Se poate considera abandon de familie numai in cazul in care celalat sot nu se poate intretine singur, este handicapat.
Parasirea domiciliului trebuie analizata din ambele puncte de vedere, ale sotilor si eventual ale martorilor.
Un abandon de familie poate fi considerat neachitarea intretinerii minorului.
Din ce in ce mai interesanta discutia. Sunt cateva pareri pe care ar trebui sa le iau in calcul in caz de... Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie, implicatii ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua, fratele meu a parasit domiciliul conjugal, mutandu-se la parinti (intentioneaza sa divorteze), intrucat, de ani de zile, relatia cu sotia sa nu mai ... (vezi toată discuția)