va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. locuiesc pe o strada care este privata, in sensul ca nu apare la primarie si nu este domeniu public. de o parte si alta a strazii sunt case. proprietarii de case de pe partea dreapta au drept de proprietate asupra strazii, iar cei de pe partea stanga au stipulat in contract drept de servitute asupra strazii. problema mea este urmatoarea: proprietarul de strada care sta in fata mea imi interzice sa imi parchez masina in fata portii mele, pe motiv ca el este proprietar si eu nu. el nu este propritar doar pe partea drumului din fata portii sale? este si pe partea strazii care se afla in fata portii mele? as dori sa stiu ce se poate face, sau pe ce ma pot baza, cat mai repede un raspuns va rog, deoarece sunt citata la politie si nu stiu incotro sa o iau cu discutia. am uitat sa spun ca motivul pt care nu mi se permite sa imi parchez masina in fata portii mele este ca vecinul nu vrea sa se chinuie cand iasa din curte si vrea sa aibe tot dumul liber. bineinteles ca e de prisos sa spun ca loc are destul, dar il citez pe el: "nu am chef sa fac menevre cand ies din curte, vreau sa ies dintr-una". sper ca s-a inteles ceva din mesajul meu si v-as ruga un raspuns cat mai repede, va multumesc.
Despre parcare
sanducrist
gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)