avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... imprumut pentru persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

imprumut pentru persoane cu dizabilitati

Buna ziua!
Sunt incadrata in gradul II de invaliditate(am un picior mai scurt:">). Am aflat de la un coleg nevazator(cu gradul I)ca pot beneficia de un imprumut bancar fara a fi nevoita sa platesc dobanda. Practic ar trebui sa returnez doar banii imprumutati fara dobanzile si comisioanele aferente. Este posibil acest lucru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 26 Mai 2010
Legea nr 448/2008 Art 27 Persoanele adulte cu handicap grav si accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul de stat,prin bugetul Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap,pentru achizitionare a unui singur mijloc de transport si pentru adaptarea unei locuinte conform nevoilor individuale de acces,cu conditia platii la scadenta a ratelor creditului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)
Credite pentru persoane cu handicap grigstav grigstav Buna ziua, Persoanele cu handicap grav pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta de ;la bugetul de stat prin bugetul AUTORITATII NATIONALE ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ContSters89275 ContSters89275 In cazul in care creditul pentru nevoi personale este obtinut in anul 2008 iar din 2009 pana in prezent sunt incadrata cu grad de handicap grav+asistent ... (vezi toată discuția)