In cazul in care creditul pentru nevoi personale este obtinut in anul 2008 iar din 2009 pana in prezent sunt incadrata cu grad de handicap grav+asistent personal pot beneficia de scutirea platii dobanzii ?? Va multumesc anticipat.
Daca exista o clauza in contract care prevede faptul ca in cazul in care sunteti incadrata cu grad de handicap grav+asistent personal puteti beneficia de scutirea platii dobanzii da altfel nu.
Eu unul am citit 90% din contractele bancare si n-am vazut in niciun contract o astfel de clauza.
Art. 25. - (1) Persoanele adulte cu handicap grav si accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul de stat, prin bugetul Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap, pentru achizitionarea unui singur mijloc de transport si pentru adaptarea unei locuinte conform nevoilor individuale de acces, cu conditia platii la scadenta a ratelor creditului.
(2) Beneficiaza de prevederile alin. (1) si familia sau persoana care are in ingrijire cel putin un copil cu handicap grav ori accentuat.
asta e tot ce-am gasit. nu cred ca aveti sanse, avand in vedere ca deja ati incheiat un contract si destinatia creditului