avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurari medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurari medicale

am osul de la degetul inelar rupt,mi s-a spus ca trebuie operat,eu nu am servici si nu am asigurare medicala .Imi puteti spune ce sa fac pt ca nu mai rezist,in al doilea rind la o clinica particulara daca aveti idee cam cit costa o operatie de genul acesta.Va multumesc anticipat. Urgent.
Cel mai recent răspuns: bc76 , utilizator 00:48, 27 Mai 2010
vezi si u poate ai pe cineva la spital aranjezi si te duci pe asigurarea unui prieten...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie urgenta! va implor! Robert-Paul Robert-Paul Bună ziua! Sunt în Germania de aproximativ 5 luni și sunt proaspăt operat. După o luna in Germania, așteptând actele necesare ca să pot sa ma angajez, ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri operatie defcon defcon se pot recupera de la casa de asigurari de sanatate costurile unei operatii efectuate la o clinica privata , avind in vedere faptul ca spitalul unde am fost ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)