avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperare costuri operatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperare costuri operatie

se pot recupera de la casa de asigurari de sanatate costurile unei operatii efectuate la o clinica privata , avind in vedere faptul ca spitalul unde am fost m-a externat din lipsa de personal ???
Cel mai recent răspuns: defcon , utilizator 13:06, 27 Martie 2013
de la casa de asigurari putin probabil, dar de la spital s-ar putea obtine daca dovediti faptul ca acestia au refuzat efectuarea operatiei din lipsa de personal si ca aceasta operatie este inclusa ca si procedura medicala asigurata de Casa de Asigurari de Sanatate.
spitalul are o sectie cardio care efectueaza operatii (doar in scris) pe cord , la o atentionare medicala ca m-ai am de trait intre 3 zile si 3 luni (afirmatia medicilor care mi-au facut coronografia in acest spital ,medici fiind veniti din alta localitate) in loc sa fiu trimis spre o unitate specializata , am fost externat iar in clinica unde am fost internat de catre familie si prieteni am beneficiat de o operatie de triplu by-pass costurile fiind suportate de catre familie si prieteni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva in acest caz? ar fi sanse de castig? mdmd mdmd buna ziua! las aici cazul tatalui meu: In urma unei probleme ivite la inima,medicul cardiolog + medicul de coronarigrafie mi-au recomandat operatia de by ... (vezi toată discuția)
Cass pe dividende Mihai1668 Mihai1668 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: -Tatal meu , care este un pensionar in varsta de 74 ani este si actionar la o firma de la ... (vezi toată discuția)