buna seara ma numesc Carmen am 23 de ani, se de 8 ani de zile am un tata vitreg, in ultimul timp a inceput sa faca scandal sa o ameninte pe mama ca o omoara, si asa mai departe, astazi cearta a luat amploare, iar eu am chemat politia, acestia l-au dat afara din casa, insa tatal vitreg are buletinul facut pe adresa unde locuiesc eu cu mama , cumva el are dreptu la ceva daca se despart? astept un rasp urgent va rog, Va multumesc
Daca au achizitionat ceva impreuna in timpul casatoriei, dupa divort vor imparti acele bunuri.
Daca imobilul era al mamei dvs. dinainte de casatorie, este bunul ei propriu si ii ramane ei.
In rest, mama sa faca plangere la politie daca este amenintata cu moartea.
Ca sunt casatoriti sau nu, mama - proprietara a locuintei - poate introduce o ordonanta presedintiala de evacuare a sotului turbulent si o actiune de divort, iar daca nu sunt casatoriti, doar actiune de evacuare a toleratului.
Sa depuna si plangere la politie impotriva acestuia pentru scandalurile provocate si pentru amenintarile cu moartea. ;)
Divort / nebun
Cobacel
Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 .
1. Omul ... (vezi toată discuția)