avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme cu concubinul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme cu concubinul

sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei mele. as vrea sa stiu ce pot sa fac sa scap de aeasta persoana sa nu mai locueasca nu nois si sa ne lase in pace sa nu se mai apropie de locuinta noastra si nici de noi
Cel mai recent răspuns: backar21 , utilizator 17:25, 25 Ianuarie 2010
buna seara!
daca imobilul in care domnul locuieste cu mama dvs, este proprietatea acesteia din urma rasp este simplu:NIMIC
doar mama dvs poate lua o hot in sensul continuarii acestei relatii sau nu.
Singura care poate dispune in legatura cu prezenta concubinului-si trebuie sa o convingeti ca astfel este spre binele tuturor-este mama dvs,in situatia in care aceasta este proprietara imobilului.
Fara a dori sa jignesc pe cineva,de obicei dragostea ,la o varsta mai inaintata face mai multe victime decat la prima varsta.
imi puteti spune ce trebuie sa faca si unde sa mearga ca sa il poata da afara pentru ca el zice ca nu pleaca daca nu il da afara cu legea si ameninta ca da foc la casa si ca ne omoara.

va multumesc!
buna ziua!
poate promova o actiune in evacuarea toleratului.
pt amenintarii va putetia dresa organului de uramrire penala cu plangere pt savarsirea infractiunii de amenintare.
se poate obtine protectie sau ceva pentru asta pentru ca ar fi in stare sa faca orice ca sa ne faca rau sau sa dea foc la casa cum ne ameninta.

Alte discuții în legătură

Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)