avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa

nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si multe lucruri murdare ne vinde si lucrurile din casa niciodata nu plateste facturi la curent la apa si alte utilitati.incercam cu disperare sa scapam de el, va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:09, 27 Ianuarie 2010
Ce varsta aveti?Incercati sa sesizati politia si protectia copilului, faceti-i plangere penala si actiune ptr evacuare.A cui este casa?
am 21 de ani casa este a mamei a facut si anul trecut plingeri dar de frica mama mea si le-a retras pt ca il chema la politie si cand venea inapoi acasa o ameninta cu securea si si-a retras plingera.vrem sa vindem casa in nestirea lui dar nu stim cum sa procedam mereu ne ameninta daca incercam sa vindem casa isi cere drepturi dar acesta casa este lasat de la tatal meu natural care este decedat si mama este acum propritar

In conditiile in care casa a apartinut tatalui dvs, inseamna ca si dvs l-ati mosteni, deci sunteti proprietar, casa nu este doar a mamei dvs ci si a dvs.Eu va recomand sa nu va mai fie frica, si sa fiti puternici sa-l infruntati, faceti-i plangere penala, consultati un avocat si depuneti o "ordonanta presedintiala de evacuare " a concubinului violent din domiciliul dvs si al mamei dvs, dar si mama trebuie sa-si doreasca asta.Va tin pumnii.Curaj!
Eu cred ca aceasta problerma a mai fost ridicata in urma cu cateva zile si a primit raspunsurile solicitate,daca nu este asa imi cer scuze.
Daca mama dvs este proprietara si nu solicita evacuarea concubinmului nu prea aveti ce face.
Sesizati politia cu plangere penala pentru insulte si amenintari,schimbati-i incuietorile de la usa si nu-l mai lasati sa patrunda in aprtament/imobil,dar in primul rand convingeti-va mama sa aiba o atuitudine responsabila si coerenta.
dupa ordonanta judecatoreasca de evacuare mai are voie sa ne mai deranjeze ma gandesc caci noaptea ar putea intra in curte si ar putea sa dea foc la casa.

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)
Scandal in familie bandi2 bandi2 buna. as vrea sa intreb...soara mea are un prieten,cara sta cu noi,adica eu si mama,in casa,nu are nici flotant..si mereu ma ameninta,injura,da in catel cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)