avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scandal in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scandal in familie

buna. as vrea sa intreb...soara mea are un prieten,cara sta cu noi,adica eu si mama,in casa,nu are nici flotant..si mereu ma ameninta,injura,da in catel cu piciorul.. pai nu inteleg,nu este nici o lege? ce pot sa fac?sa astept pana ma bate?sau poate face ce vrea intr o casa straina?chiar daca e prietenul sora mi...
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 00:15, 30 August 2011
Daca te si ameninta poti reclama la politie acest lucru, tu sau mama ta depinde de varsta pe care o ai.
Stimate domnisoara, Legea se chiama Codul penal, iar ca si infractiuni de care poate fi considerata invinuita mama ....ar putea fi:
cele de loviri sau alte violente, vatamae corporala, amenintare, etc.
Toate bune,.
pai mama mea are 70 ani...si e frica sa reclame...mie nu mie frica,dar oare politia se baga? sau numai cind e cu omor?
bandi2 a scris:

buna. as vrea sa intreb...soara mea are un prieten,cara sta cu noi,adica eu si mama,in casa,nu are nici flotant..si mereu ma ameninta,injura,da in catel cu piciorul.. pai nu inteleg,nu este nici o lege? ce pot sa fac?sa astept pana ma bate?sau poate face ce vrea intr o casa straina?chiar daca e prietenul sora mi...

O prima "lege" ar fi sa stati de vorba cu sora dvs. pentru ca mi se pare absurd ca ea sa permita astfel de comportamente a prietenului fata de dvs si mama dvs.
Daca prietenul va ameninta si amenintarile sunt de natura sa va alarmeze puteti face o plangere la politie.
Daca loveste catelul...faceti plangere la protectia animalelor.
Se poarta violent si cu dvs si mama? Faceti plangere pentru loviri.
Cel mai sanatos ar fi sa-l poftiti afara din casa, nu sunteti obligate sa traiti sub acelasi acoperis cu cineva care nu va respecta.

da, l am pftit,si el a zis ca nu pleca orice fac,chiar daca plateste amenda la politie...cat despre sora mea... nu vede numai pe el,in fata ochilor. cu mama mea se comporta frumos,ca sa nu l dea afara din casa probabil,si il invata pe mama mea sa lase parte ei,la sora mea... si eu sa raman doar cu parte mostenita legal de la moartea tatalui.de lovit,nu ma lovit,dar injura in casa altuia si ameninta. zice ca politia nu are ce face....nu stiu,asa e?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
bandi2, utilizator

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)
Concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa giogio giogio nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si ... (vezi toată discuția)