nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si multe lucruri murdare ne vinde si lucrurile din casa niciodata nu plateste facturi la curent la apa si alte utilitati.incercam cu disperare sa scapam de el, va rog sa ma ajutati.
Nu va mai avea voie sa va deranjeze , si exact cum spune colegul meu, schimbati incuietorile.Dar de ce va face sau nu noapte , nu va poate apara nimeni.Dar trebuie sa faceti ceva!
daca concubinul locuieste im acel imobil fara forme legale, nu trebuie sesizata instanta de jduecata cu actiunea in evacuare .
doar in cazul in care concubinul mamei dvs. a fost luat in spatiu se pune problema evacuarii .
puteti sa-i faceti plangere penala pt amenintari, iar daca o loveste pe mama dvs. sa-si scoata certificat medico legal si sa-l acuze de lovire .
daca veti continua sa stati in pasivitate nu veti rezolva nimic.
nu va mai lasati intimidate .
Scandal in familie
bandi2
buna. as vrea sa intreb...soara mea are un prieten,cara sta cu noi,adica eu si mama,in casa,nu are nici flotant..si mereu ma ameninta,injura,da in catel cu ... (vezi toată discuția)