avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa

nu mai pot suporta ca mama mea sa fie batuta de concubin si alungata din propria ei casa ne ameninta daca incercam sa vindem casa ne foc ne ia capetele si multe lucruri murdare ne vinde si lucrurile din casa niciodata nu plateste facturi la curent la apa si alte utilitati.incercam cu disperare sa scapam de el, va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 16:09, 27 Ianuarie 2010
Nu va mai avea voie sa va deranjeze , si exact cum spune colegul meu, schimbati incuietorile.Dar de ce va face sau nu noapte , nu va poate apara nimeni.Dar trebuie sa faceti ceva!
daca concubinul locuieste im acel imobil fara forme legale, nu trebuie sesizata instanta de jduecata cu actiunea in evacuare .
doar in cazul in care concubinul mamei dvs. a fost luat in spatiu se pune problema evacuarii .
puteti sa-i faceti plangere penala pt amenintari, iar daca o loveste pe mama dvs. sa-si scoata certificat medico legal si sa-l acuze de lovire .
daca veti continua sa stati in pasivitate nu veti rezolva nimic.
nu va mai lasati intimidate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)
Scandal in familie bandi2 bandi2 buna. as vrea sa intreb...soara mea are un prieten,cara sta cu noi,adica eu si mama,in casa,nu are nici flotant..si mereu ma ameninta,injura,da in catel cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)