avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

parinti mei au cumparat o gradina acum 25 de ani pe atunci nu se faceau acte de proprietate ce au de facut pt. a deveni proprietari deoarece adevarati proprietari au decedat
Daca exista chitanta de mana, solutia e actiune in instanta pt obtinerea unei hotarari care sa tina loc de titlu de proprietate. Care se poate face acum.
Actiune in uzucapiune pot sa intenteze peste 5 ani.
Pentru mai multe detalii, am retinut.

Dar pentru detalii mai corecte?

:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil ileana7 ileana7 Buna seara, Vecinul meu are posesia unei suprafete de teren de 150mp din 1994 cu chitanta de mana ,de la un alt posesor, actualmente din 2015 am cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana, inscris in cf, obtinere titlu de proprietate marik0 marik0 buna ziua, am niste nelamuriri referitoare la o speta care suna in felul urmator: un teren este format din 2 parti-una a fost cumparata cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzucapiune invocat de mostenitori? leus leus Parinti decedati in urma cu 10 si respectiv un an .Au locuit din 1972 ,la ultimul domiciliul respectiv pina in 2000 tatal cind adecedat si pina in 2010 mama ... (vezi toată discuția)