avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Dupa pronuntarea sentintei civile de iesire din indiviziune, pe terenul care imi revine a ramas caminul de apa care era folosit in comun de toti cei trei propietari aflati in indiviziune. Caminul de apa cuprinde 3 apometre, iar reteaua de apa a celorlalti doi vecini trece tot prin curte.
Neexistand posibilitatea unei intelegeri amiabile vreau sa stiu daca pot si pe ce baza juridica pot sa-i silesc pe cei doi sa-si mute caminul si reteaua de apa.
Mentionez ca le-am trimis notificare scrisa sa-si modifice reteaua de apa.

Alte discuții în legătură

Acces contor - ignorare sentinta judecatoreasca nichitoz nichitoz Buna ziua, Va solicit atentia cu o problema care suna astfel: in urma unei decizii judecatoresti a fost realizata iesirea din indiviziune intr-o curte (a ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu probleme deeagav99 deeagav99 Buna ziua am cumparat un teren intravilan intr-un oras, pe acest teren nu exista nimic construit, am imprejmuit terenul cu gard, problema e ca pe acest teren ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar nou la contract pt reteaua de apa Florentina M. Florentina M. Buna ziua! Acum 3 saptamani am cumparat o cabana cu teren racordata la reteau de curent si la reteaua de apa care apartine de primarie . Fostul proprietar ... (vezi toată discuția)