Buna!
Din septembrie 2008 ma aflu in concediu de cresterea copilului. Firma la care am fost angajata a fost vanduta la o persoana din strainatate. Restul angajatilor si magazinul a fost preluat de o alta firma. Intrebarea mea este, eu acuma apartin de noua firma sau tot de firma care s-a vandut? Din septembrie ar trebui sa-mi reincep activitatea, dar nu stiu unde? Nr. de telefon de la noul proprietar al firmei vandute nu este bun, nu pot sa dau de el nici cum. Ce sa ma fac acum?
Si ce se intampla cu mine daca firma veche exista doar in acte, si in realitate nu are nici o activitate, atunci eu totusi unde trebuie sa-mi incep lucrul? Intru in somaj?
Cu proprietarul cine ia legatura, daca el este in strainatate, si aci nu exista nici un administrator, sau reprezentant? La ITM binenteles ma voi duce cat mai curand, dar vroiam sa aflu daca exista ceva leg referitor la problemele mele, ca probabil la ITM primesc raspunsul sa imi caut superiorul...
1. Eu nu v-am spus degeaba sa luati legatura cu ITM. De acolo veti primi sfaturi cum sa procedati si tot de acolo veti primi si adeverinta cu salariile, necesara pentru somaj.
2. Daca firma a fost vanduta, noul proprietar are si arhivasi va poate da actele si adeverintele necesare. Dar mai intai luati legatura cu ITM.
Drepturile mele
ZuuM
Buna seara , numele meu este Catalin si doresc si eu un sfat pentru problema mea. Firma la care lucrez nu mai are de lucru si m-au pus sa imi i-au ultimele 5 ... (vezi toată discuția)