avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea 31
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea 31

Referitor la termenul de 15 zile prevazut in legea 31 pt.depunerea bilantului la Reg.Comertului : este vorba de 15 zile calendaristice sau lucratoare? De altfel la toate termenele specificate in respectiva lege este numit termenul de 15 zile fara a specifica daca sunt lucratoare sau calendaristice. Va multumesc pt.atentie.
Cel mai recent răspuns: ruxandra stef , utilizator 15:06, 25 Aprilie 2007
referitor le termenul de 15 zile:din practica si din experienta mea - daca nu se specifica ce fel de zile sunt, calendaristice sau lucratoare, atunci acestea se considera calendaristice.
bafta :)
Multumesc pt. raspuns.
cu placere ;)
sunt zile procedurale, adica , calendaristice, fara prima si ultima zi
Adica, mai pe intelesul meu :"> 17 zile sau 13 zile calendaristice? Multumesc oricum pt.precizare.

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare o.c.p.i. silvia1968 silvia1968 Buna ziua, Cum se calculeaza acest termen de 15 zile de la comunicare? Zile lucratoare sau calendaristice? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Sentinta pensie intretinere buiavasi buiavasi buna dimineata!as dori sa imi precizati cum se socotesc cele 15 zile in care ai dreptul sa faci recurs, in zile calendaristice sau lucratoare de la data ... (vezi toată discuția)