avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovarea in clasa a functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovarea in clasa a functionarului public

sunt F.P. referent asistent angajat pe post cu studii medii, si am absolvita facultatea finalizata cu diploma de liceenta inaintea angajarii (pe post cu studii medii). Pe parcursul angajarii am absolvit cu diploma masterat in domeniu.
pot sa particip la un examen organizat pt. ocuparea unei functii publice intr-o clasa superioara celei in care sunt incadrat avand in vedere ca autoritatea publica apreciaza ca studiile absolvite sunt utile pt. desfasurarea activitatii.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:32, 27 Mai 2010
Doar daca se organizeaza concurs pentru ocuparea unei functii publice vacante, nu si la examenul de promovare in clasa, conform studiilor absolvite. Pentru a putea participa la examenul de promovare in clasa, trebuia sa absolviti facultatea (nu master-ul) dupa numirea in functia publica clasa III pe care o ocupati in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public studii medii in post functionar public studii superioare m1haellla m1haellla Buna ziua. Am fost angajata in 01.03.2014 pe un post de functionar public-referent III superior-studii medii la registru agricol. Am studii superioare, dar ... (vezi toată discuția)