Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009.
Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma cercetarilor, am aflat ca acea fisa fiscala nici nu a fost depusa la Finante.
Exista vreun mijloc legal prin care l-as putea obliga sa depuna fisa la Finante?
Multumesc anticipat
norme cod fiscal :
124. Fişele fiscale se completează de angajatorul/plătitorul de venit şi se depun la organul fiscal la care angajatorul/plătitorul de venit este înregistrat în evidenţă fiscală. Angajatorul/plătitorul de venit este obligat să înmâneze angajatului, câte o copie pentru fiecare an, până în ultima zi a lunii februarie a anului curent pentru anul fiscal expirat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fisa fiscala 2010
so2ro
Buna seara,
Nu am primit fisa fiscala pe 2010 iar fostul angajator ( care are sediul social in alta localitate decat cea in care domiciliez eu ) se ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
asadar27
Buna ziua,
Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
cinevasuspect
sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)