cinevasuspect a scris:
sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu contabilul firmei si mi-a spus ca fisa fiscala o sa mi-o dea cand o va trimite la finante deci mi-a spus sa astept pana cel tarziu in luna lui mai, as vrea sa stiu daca el este totusi obligat sa imi elibereze fisa fiscala chiar inainte de acest termen (daca ar fi dragutz stiu ca ar putea dar cum nu este eu as putea totusi sai cer acest lucru?), pentru ca am nevoie de ea in perioada imediat urmatoare nu in lunile urmatoare, as putea totusi sa obtin aceasta fisa fiscala acum si nu in momentul in care contabilul va binevoi sa o depuna la finante?...va rog mult sa imi dati un raspuns la aceasta problema....va multumesc
Spunetii dlui contabil sa citesca Normele Metodologice la Codul Fiscal actualizat 2010 si va vedea acolo la punctul 124 ca angajatorul este obligat sa predea salariatului fisa fiscala pe anul precedent pana la 28 feb anul curent, si ca acest lucru nu e conditionat de predarea fiselor la Administratia Financiara.
Succes!