avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa fiscala

sunt lucrator la o firma din iasi si doresc sa fac un credit la banca pentru achizitonarea unui autoturism si am nevoie de fisa fiscala, am luat legatura cu contabilul firmei si mi-a spus ca fisa fiscala o sa mi-o dea cand o va trimite la finante deci mi-a spus sa astept pana cel tarziu in luna lui mai, as vrea sa stiu daca el este totusi obligat sa imi elibereze fisa fiscala chiar inainte de acest termen (daca ar fi dragutz stiu ca ar putea dar cum nu este eu as putea totusi sai cer acest lucru?), pentru ca am nevoie de ea in perioada imediat urmatoare nu in lunile urmatoare, as putea totusi sa obtin aceasta fisa fiscala acum si nu in momentul in care contabilul va binevoi sa o depuna la finante?...va rog mult sa imi dati un raspuns la aceasta problema....va multumesc
Cel mai recent răspuns: cinevasuspect , utilizator 20:53, 6 Februarie 2010
intotdeauna fisele fiscale s-au intocmit si depus la finante pana la sfarsitul lunii februarie:O, deci nu este o modificare noua pe care acel domn contabil sa nu o stie :stunned:

pt luna mai este vorba despre declaratia pe care o fac persoanele fizice privind veniturile realizate pt anul anterior, in cazul in care se cumuleaza mai multe tipuri de venit#-o, deci este cu totul altceva .............
"intotdeauna fisele fiscale s-au intocmit si depus la finante pana la sfarsitul lunii februarie, deci nu este o modificare noua pe care acel domn contabil sa nu o stie "

Sa spunem ca firma nu este una tocmai de succes, iar in cel priveste pe domnul contabil nu este la curent cu multe lucruri, este cam ametit (adik in stare de ebrietate mai tot timpul) si fisele astea fiscale niciodata nu le-a vazut nici un angajat al firmei ba mai mult uneori au existat si unele disconcordante intre fisa fiscala si cartea de munca in sensul ca daca in decursul unui an au fost efectuate mariri de salariul el omitea acest lucru si nu mai mentiona in fisa fiscala, apropo de aceasta problema ce s-ar putea face, adica daca as fi in aceasta situatie (in 2008 am beneficiat de 2 mariri de salariu si este primul an in aceasta firma), in cazul in care ar gresi fisa fiscala se poate rezolva problema pe cale amiabila sau trebuie indeplinite anumite formalitati cu batai mari de cap sau chiar mai rau instanta, este o intrebare care mi-o pun de 2 zile de cand am aflat aceste "omiteri"? Va multumesc mult pentru raspunsuri numai bine:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala Alina S B Alina S B Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009. Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala asadar27 asadar27 Buna ziua, Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Cum verific angajatorul daca a platit impozitele pentru mine wolfallo wolfallo Cu respect Vreau sa imi ridic cartea de munca dar contabila nu semneaza fisa fiscala pe anul 2009 Intrebare: Ce acte mi se elibereaza la incheierea ... (vezi toată discuția)