Cu respect
Vreau sa imi ridic cartea de munca
dar contabila nu semneaza fisa fiscala pe anul 2009
Intrebare:
Ce acte mi se elibereaza la incheierea contractului de munca si cum pot sa ma interesez daca am impozitele platite la zi?
Va multumesc
Buna ziua.
Fisa fiscala pentru anul 2009 trebuia sa o primiti pe 25.02.2010.
La incetarea contractului ar trebui sa primiti banii pe lichidarea finala, banii pe concediul de odihna neefectuat, si o fisa de lichidare.
Pentru a vedea daca vi s-a platit va trebui sa mergeti la fiecare institutie in parte sa intrebati.
Dar atentie la pensii, sanatate si somaj o sa aflati daca angajatorul v-a evidentiat in declaratie, si asta e de ajuns.
Pentru fisa fiscala o baza legala:
Cod fiscal - Norme metodologice:
Art. 59
124. Fişele fiscale se completează de angajatorul/plătitorul de venit şi se depun la organul fiscal la care angajatorul/plătitorul de venit este înregistrat în evidenţă fiscală. Angajatorul/plătitorul de venit este obligat să înmâneze angajatului, câte o copie pentru fiecare an, până în ultima zi a lunii februarie a anului curent pentru anul fiscal expirat
Sa arati asta contabilei!!!!!!
Da, ca sa te asiguri mergi si intreba la fiecare in parte.
Fisa fiscala
asadar27
Buna ziua,
Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
Alina S B
Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009.
Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma ... (vezi toată discuția)