am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot face ceva?eu nu stiu ca nu este inmatriculata!!!!
pai nu aveati acte de proprietate a masinii ?
nu cumva avea numere provizorii care erau expirate?
nu cred ca puteaau poplitistii asa o gafa.
daca nu cunosteati legislatia si faptul ca dupa x zile nr provizorii expira ,necunoasterea legii nu va absolva de raspundere.
succes
nr de germania.am cumparat-o si mi s-a spus sa platesc in plus pt. taxe acolo,am platit am asig carte verde pina la sfirsitul lui 2010 si de la 1ian 2011 sa o inmatriculez pe romania.din feb 2008 am mai avut citeva opriri si verificari si nu mi-au zis nimic!am ramas interzis cind mi-au spus ca imi fac dosar penal ,mai am 2zile din cele 15 dupa eveniment pot face ceva macar pt permis?
masina a avut numere de inmatriculare de germania , nu cunosc daca a fost radiata de fostul proprietar , eu am luat-o din romania si cei de la care am cumparat-o mi-au spus ca este in regula masina (acum 2 zile am incercat sa depun o contestatie la judecatoria sect 2 pentru recuperarea permisului si nu mi-a fost primita ) eu am primit de la politisti 3 dovezi pentru permis , numere si talon pe care scrie ca mi se va intocmi dosar penal . din aceasta cauza nu mi-au primit contestatia . maine ar fi ultima zi in care pot depune contestatie la judecatorie . nu stiu sa o redactez . ma puteti ajuta ?