avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru infractiune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru infractiune

am circulat cu o masina inmatriculata in germania si am fost oprit de politie care mi-a spus ca nu e inmatriculata,mi-au luat nr.talonul,permis .....mai pot face ceva?eu nu stiu ca nu este inmatriculata!!!!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 28 Mai 2010
pai nu aveati acte de proprietate a masinii ?
nu cumva avea numere provizorii care erau expirate?
nu cred ca puteaau poplitistii asa o gafa.
daca nu cunosteati legislatia si faptul ca dupa x zile nr provizorii expira ,necunoasterea legii nu va absolva de raspundere.
succes
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2010
doberv, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
nr de germania.am cumparat-o si mi s-a spus sa platesc in plus pt. taxe acolo,am platit am asig carte verde pina la sfirsitul lui 2010 si de la 1ian 2011 sa o inmatriculez pe romania.din feb 2008 am mai avut citeva opriri si verificari si nu mi-au zis nimic!am ramas interzis cind mi-au spus ca imi fac dosar penal ,mai am 2zile din cele 15 dupa eveniment pot face ceva macar pt permis?
~ Conținut șters la cerere ~
masina a avut numere de inmatriculare de germania , nu cunosc daca a fost radiata de fostul proprietar , eu am luat-o din romania si cei de la care am cumparat-o mi-au spus ca este in regula masina (acum 2 zile am incercat sa depun o contestatie la judecatoria sect 2 pentru recuperarea permisului si nu mi-a fost primita ) eu am primit de la politisti 3 dovezi pentru permis , numere si talon pe care scrie ca mi se va intocmi dosar penal . din aceasta cauza nu mi-au primit contestatia . maine ar fi ultima zi in care pot depune contestatie la judecatorie . nu stiu sa o redactez . ma puteti ajuta ?

Alte discuții în legătură

Conducere auto cu numere false vickxtar vickxtar Buna,am avut o masina inmatriculata dupa care am facut un schimb de masini am intocmit contractul de vanzare cumparare am identificat masina la RAR,dar am omis ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am ... DumitruDvs DumitruDvs Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am fost oprit in trafic cu Nr provizorii expirate și cu o alcoolemie 0,33 Mi sa întocmit proces ... (vezi toată discuția)