avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pretransfer in timpul anului scolar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pretransfer in timpul anului scolar

Buna ziua.
Eu sunt mama unui copil prescolar.In anul scolar 2009-2010 copilul a inceput cu o doamna educatoare care s-a pensionat la data de 30.10.2009 (si care era prea plictisita de ceea ce facea si nu mai avea absolut nici o legatura cu educarea copiilor),din 01.11.2009 pana in prezent a venit o doamna tanara care i-si tot interesul si chiar se vede progresul copiilor.
La ultima sedinta pe anul acesta ne-a anuntat ca de la 31.08.2010 dansa nu v-a mai fi titulara pe post deoarece s-a facut un pretransfer in timpul anului scolar si va venii o alta doamna care mai are 2 sau 3 ani pana la pensie.
Comitetul de parinti am vrea sa facem ceva(daca se poate) ca sa ramana doamna actuala pe post.
Va multumesc mult si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate in invatamant Tetra Tetra Buna ziua, As dori sa imi raspundeti la o intrebare inlegatura cu acest subiect. Sunt profesor titular in Suceava. Eu insa locuiesc in Falticeni si in anul ... (vezi toată discuția)
Domiciliu me-alina me-alina anul acesta scolar am vrut sa ma pretransfer(sa ocup un alt post in locul celui unde m-am titularizat pe baza de examen), indeplinind conditiile: professor ... (vezi toată discuția)