avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract barter
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract barter

Buna ziua!
In cazul unui contract de tip barter intre 2 societatii comerciale . ( o soc. in schimbul unor minute de publicitae primeste primeste in contrapartida alte servicii), se mai plateste contributia de 3% catre cinematografie cf.Og 39/2005??? care spune:

,,colectarea unei contribuţii de 4% din contravaloarea minutelor de publicitate contractate de posturile de televiziune publice şi private, contribuţie care se adaugă la acest preţ şi care se încasează de la agentul de publicitate[................../i]

Daca se plateste cum se calculeaza?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera contawest contawest Buna ziua, Va rog sa-ma ajutati si sa-mi spuneti taxa hoteliera la ce rand din decontul de tva se trece. Va multumesc, (vezi toată discuția)
Plata c a s retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna ziua As dori un raspuns la urmatoarea intrebare.Trebuie sa platesc CAS in cazul meu , in anul 2003 am infiintat PFA am platit la stat toate taxele dar la ... (vezi toată discuția)
Lamuriri calcul somaj ellen_eco ellen_eco Buna ziua, in situatia in care un angajat a castigat prin hatarare judecatoreasca contravaloarea sporului de vechime pentru o perioada de 3 ani( 2007-2009) in ... (vezi toată discuția)