avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU COPIL BOLNAV
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU COPIL BOLNAV

TATAL ESTE IN INGRIJIREA COPILULUI.COPILUL ESTE,NORMAL,SUB 2 ANI SI ESTE INTERNAT IN SPITAL AVAND CA INSOTITOR PE MAMA.POATE BENEFICIA MAMA DE C.M PE PERIOADA SPITALIZARII DACA TATAL ESTE IN CONCEDIU DE INGRIJIRE COPIL?
Cel mai recent răspuns: rekaalina , utilizator 10:23, 7 Iunie 2010
categoric da
am fost internata cu fetita mea 4 zile .doctorul mi-a dat concediu 4 zile plus inca 6(este sub tratament).Aveti idee cum se plateste ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul ms/cnas nr. 60/32/2006 - incalca dreptul copiilor peste 7 ani la ingrijire/atentia mamei atat timp cat sunt bolnavi acasa sau internati in spital Profu40 Profu40 Buna ziua, asta am patit oameni buni, fetita mea in varsta de 8 ani a facut febra 3 zile la rand si ne-am internat in spitalul Victor Babes. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Minora externare spital nyuszlinda nyuszlinda Buna ziua, Se poate externa minora fara mama din spital? Am fost internată câteva zile in spital cu diaree eu și fica mea de 4 anișori. Medicii după ... (vezi toată discuția)
Externare minoră internată împreună cu mama nyuszlinda nyuszlinda Buna ziua, Se poate externa minora fara mama din spital? Am fost internată câteva zile in spital cu diaree eu și fica mea de 4 anișori. Medicii ... (vezi toată discuția)