Buna ziua,
Conform Contractului colectiv de munca unic la nivel national pentru anii 2007-2010, exista :
Art. 51
In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
a) ......;
b) ......;
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
d) ......
SI
Art. 66
(1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Eu am cerut bani conform Art 51.
Intrebarea mea este, daca mai am dreptul sa cer si banii conform art. 66, in situatia in care ma aflu in cele 20 de zile de preaviz datorita faptului ca mi-a fost restructurat postul chiar la intoarcerea din concediul de crestere copil de 2 ani.
art.66 se refera la diferenta dintre salariul de baza si valoarea primita in timpul concediului de maternitate(sarcina si lehuzie) . Puteti cere acest lucru daca banii primiti atunci au fost mai putini decat salariul de baza .Avand in vedere ca plata se face din fondul de salarii , se poate considera un drept salarial (termenul de prescriere este de 3 ani ).
salariul meu net era mai mare, iar in primele 6 saptamani de indemnizatie suma a fost de 600 ron. (presupun ca se tine cont de primele 6 saptamani, cand am avut indeminzatia de 600 ron, pentru ca ulterior mi s-a aplicat 85% din salariu).
Am inteles ca am dreptul sa cer aceasta diferenta timp de trei ani de la nasterea copilului.
Insa nu stiu daca cererea mea mai este valabila si in cazul in care ma aflu in cele 20 de zile de preaviz .