Caut un avocat bun care sa ma insoteasca la semnarea unui contract de vanzare cumparare.
In 2008 am semnat un antecontract pentru un apartament intr-un imobil nou de locuinte. Din pacate nu am fost destul de desteapta sa cer sfatul unui avocat inainte de a-l semna, iar acest antecontract este plin de clauze "ascunse" care ma dezavantajeaza.
Am primit in sfarsit invitatia pentru semnarea contractului de vanzare cumparare pentru 3 iunie 2010 la ora 9:00 (am primit notificare printr-un email care mi-a intrat in bulk...de obicei nici nu le vizualizez si le sterg....). Nu vrea sa mai repet aceeasi greseala ca si cu antecontractul si vreau sa modific propunerea lor astfel incat sa fiu acoperita. Mentionez ca firma lor de avocatura este una foarte puternica, implicate fiind persoane politice.
Astept raspunsul dvoastra deoarece ar trebui sa ma misc repede.
Buna ziua...
Oricare dintre consultantii de pe acest site care sunt avocati va pot ajuta.
In mod cat se poate de clar trebuie sa cititi cu mare atentie contractul de vanzare cumparare.
Dar asa, ca informatie, care mare societate de avocatura ii reprezinta pe proprietarii apartamentului?
Av. Mihai Vaduva
Dumneavoastra cautati un avocat, avocatul cauta un litigiu. Cum fiecare cautati altceva, nu vad cum v-ati putea intalni si nici ce ati avea in comun.
:yeah:
Daca tot sunteti aici, poate ca ar fi mai util sa expuneti speta. Vor curge opiniile. Asa, vor curge cel mult mesajele private. Bune si alea, dar parca suntem pe un forum, nu pe o piata de servicii.