avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zugravit scara de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zugravit scara de bloc

scara blocului in care locuiesc nu a mai fost zugravit de f multi ani. cine are in atributii asa ceva? se ocupa de acest lucru asociatia de proprietari? ii pot "obliga" in vreun fel, legal, sa faca acest lucru?
Hotararea de a zugravi scara nu o ia administratorul, ci o decide comitetul executiv sau este o propunere facuta la adunarea generala anuala si prinsa in bugetul de venituri si cheltuieli.

Astfel incat Dv. puteti faceti o asemenea propunere comitetului executiv si acesta ar trebui sa va dea un raspuns.
Propunerile si punerea in practica a lor nu se fac intotdeauna in ideea obligatiei. E nevoie in multe cazuri de bani si acestia vin de la proprietari, asa ca nu exista vreo instanta exterioara asociatiei care sa oblige comitetul sa zugraveasca scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu mioara j mioara j buna ziua, Am o problema legata de un contract de inchiriere dintre proprietarii unei scari a unui bloc si o societate comerciala care difuzeaza servicii de ... (vezi toată discuția)
Zugravire scara bloc miki3 miki3 As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)
Cand decide comitetul si cand decide adunarea generala locatarx locatarx Buna ziua Sambata presedinta a afisat lista de plata pe Decembrie 2011si vad acolo jos la explicatii la cheltuieli comune \"Decoratiuni Craciun\". Mi se ... (vezi toată discuția)