avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zugravit scara de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zugravit scara de bloc

scara blocului in care locuiesc nu a mai fost zugravit de f multi ani. cine are in atributii asa ceva? se ocupa de acest lucru asociatia de proprietari? ii pot "obliga" in vreun fel, legal, sa faca acest lucru?
Hotararea de a zugravi scara nu o ia administratorul, ci o decide comitetul executiv sau este o propunere facuta la adunarea generala anuala si prinsa in bugetul de venituri si cheltuieli.

Astfel incat Dv. puteti faceti o asemenea propunere comitetului executiv si acesta ar trebui sa va dea un raspuns.
Propunerile si punerea in practica a lor nu se fac intotdeauna in ideea obligatiei. E nevoie in multe cazuri de bani si acestia vin de la proprietari, asa ca nu exista vreo instanta exterioara asociatiei care sa oblige comitetul sa zugraveasca scara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea ... natasav natasav Buna ziua, Cine trebuie sa se ocupe de reparatie si zugravirea scarii de bloc? Recent am cumparat un apartament in acest bloc dar parterul arata groaznic ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu mioara j mioara j buna ziua, Am o problema legata de un contract de inchiriere dintre proprietarii unei scari a unui bloc si o societate comerciala care difuzeaza servicii de ... (vezi toată discuția)
Zugravire scara bloc miki3 miki3 As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)