avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Cum se calculeaza?
Discuție deschisă în Cultură generală

Cum se calculeaza?

sunt in contradictie cu cineva....cum se calculeaza cati metri cub de lemn intra in :
5.70 mt - lungime ; 1.50 mt inaltime ; si lemenele sunt de 60 cm taiate lungime ....cati metri cubi am ?
Cel mai recent răspuns: nefis , utilizator 10:51, 11 Iunie 2010
Presupunand ca mt inseamna m ( adica metru), aveti 8,55 m cubi.
Ce conteaza ce lungime au lemnele?
eu calculasem 5.70 X 1.50 = 8.55 ca si dvs. si cineva imi zicea ca se face 5.70 X 1.50 X 0.6 lungimea lemnului = 5.13 mcub mai putin ca si mie !
5,7 m * 1,5 m * 0,60 m = 5,13 mc
Atentie 5.7 m * 1,5 m = 8,55 m patrati
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
ContSters42179, utilizator
5.13 mc, pentru ca 8.55 mc este suprafata.
ContSters85576, utilizator
Uite cine stie diferenta intre arie si volum: pneagu!
Da, dom'le.
Scuze, Mircea78, prietenul dvs. avea dreptate.

Edit: si Liviu Tomescu.
Ana-Maria Dutescu, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda in orasul constanta??? marianb13 marianb13 as vrea sa stiu cat costa un metru cub de apa rece si unul de apa calda pt judetul Constanta....si as vrea sa mai stiu daca afirmatia e corecta : 1 mc de apa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema descrisa ... Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema descrisa mai jos. Mentionez ca locuiesc intr-un bloc de apartamente cu 3 scari, in care cu ... (vezi toată discuția)