avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit garantat cu imobil
Discuție deschisă în Executare silită

credit garantat cu imobil

va supun atentiei urmatoarea problema :

am contractat de la banca un credit pe numele meu , dar garantat cu imobilul unei societatii comerciale . acest credit face acum obiectul unui dosar penal , in sensul ca organele de ancheta s-ar fi autosesizat ca acel credit ar fi fost obtiunt in mod fraudulos .datorita acestiu fapt banca s-a constituit parte civila in proces , cu toata suma , inclusiv dobanzile calculate .mentionez faptul ca timp de 2 ani , ratele au fost achitate la zi , in acelasi timp solicitand si executia silita a imobilului .
este legal acest lucru ??
daca firma ajunge in insolventa ce se intampla cu garantia adusa pt obtinerea creditului pe acea persoana fizica
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:42, 28 Mai 2010
Daca s-a constituit parte civila inseamna ca exista prejudiciu pentru banca. Probabil ceva rate neplatite. este posibil ca in urma procesului penal sa fie anulate contracte credit sai sau contracte de garantie, asa incat banca trebuie sa aiba o alta cale de a si recupera sumele acordate .Sigur sunt restante atata timp cat a fost inceputa procedura de executare silita.
Banca se va inscrie la masa credala a societati si la valorificarea garantiei, banii vor fi rambursati bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite - inselaciune, fals maria moraru maria moraru este un dosar de inselaciune sii fals l ptr credite pe pers fizice garantat cu un imobil la care banca se constituie pare civila in proces la care banca a ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil- contract de credit fara garantie imobiliara catapa catapa Buna ziua, Vin rugamintea daca se poate sa primesc un raspuns cat mai curand posibil. Am contractat un credit in urma cu 4 ani si am garantat cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita RamonaH82 RamonaH82 Buna ziua, In 2004 doua persoane din familie, coproprietari au garantat cu imobilul si terenul aflat in posesie pt o SC. ajutand-o sa obtina un credit pt ... (vezi toată discuția)